keskiviikko 11. huhtikuuta 2018

Kevät pitää kiirettä


 Kevät pitää kiirettä kun opinnot lähenee loppuaan, viimeist näytöt tulee päälle ja mein vielä osallistumaan Vuoden Nuori Korusuunnittelija 2018 -kisaan kun pääsen osallistumaan viimeistä kertaa.

 Nopea työ mihin tein kierrettä puolipyöreästä langasta. Kivenä on fossiili jonka hankin viime vuonna. En vain tiedä mikä fossiili on kyseessä.Suunnittelukisaan työ. Viikinki-teemainen riipus jossa nokittain Odinin korpit, Huginn ja Muninn. Erikoisuutena on se että korun sisälle on niitattu nahanpala. Tukeva muinaisketju on myös juotettu kiinni lenkki lenkiltä. 

 


2. kisatyö. Jos korpit olivat maskuliinisia niin tämä on sieltä toisesta ääripäästä. Kahdesta levystä tehdyt kukat saivat terälehtiin palloterällä kuvioinnin ja patinoinnin kuten myös pikkulehti. Kivinä 3 mm aidot granaatit.

Tein hieman erikoisemman ratkaisun: ketju kiertää normaalisti niskan ympäri mutta lukko on kiinn tuossa pikkulehdessä ja kiinnittyy ylemmän kukan taakse.


Viimeinen ammattiosaamisen näyttö. Sain asiakkaaksi houkuteltua sisareni jonka toiveiden mukaan suunnittelin ja toteutin tämän.

Miljoona pientä osaa ja epätieto siitä missä järjestyksessä kaikki juotan. Tuli tähän virheitä mutta eiköhän se kelpaa niin opettajille kuin siskollekin.

Kiviksi valikoitui keskelle aito kuukivi. Ylös ja alas taas tuli 4 kappalettä synteettisiä cubic zirconeita.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti